over ons

Verliefd worden op een stoel? Wij weten er alles van!

In 2007 liepen we nietsvermoedend op een tuinfair, toen we ‘gegrepen’ werden door de unieke Adirondack Chairs. Uiteraard kochten we onze eigen originele Adirondack Chairs, en daar genieten we nog steeds van.

Maar we wilden meer… We namen contact op met de leverancier, maakten een website en begonnen met de verkoop. De drive kwam vanuit ons enthousiasme voor de Canadian Chairs én vanuit onze passie om te ondernemen. Eerst verkochten we de Chairs alleen vanuit huis, maar vrij snel ook via onze webshop www.canadianchair.com. Sinds 2012 importeren we zelf rechtstreeks vanuit Canada.

We hebben altijd de wens gehad om naar Canada te gaan. In 2016 was het zover. We bezochten de fabriek van The Best Adirondack Chair in Ontario en maakten kennis met de vakmensen die er werken. Het was een prachtige reis. We kwamen nóg enthousiaster terug dan we al waren. Volgend jaar gaan we weer: op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor ons bedrijf en natuurlijk om de natuur en de pracht van Canada wederom te ervaren.

We kunnen je nu alvast vertellen dat we de Airdondack Chairs binnenkort in een aantal nieuwe uitvoeringen en houtsoorten zullen introduceren. We kijken met name uit naar de stoelen van Ipé hout (tropisch FSC-hout). Op deze stoel geven we zelfs een levenslange garantie! Ook komt er een uitvoering van 25 mm dik gerecycled plastic.

Heb je vragen, verzoeken of wensen? We vertellen je graag alles over de Adirondack Chair en onze andere producten. Maak gerust een afspraak via
+31 (0) 223 75 75 91 of stuur een mail: info@canadianchair.com

Graag tot ziens bij CanadianChair.com!


onze gegevens

Canadian Chair.com | Timorlaan 37 | 1782 DJ | Den Helder | +31 223 75 75 91 
| +31 612485184 | info@canadianchair.com
| KvK Alkmaar 37132422 | BTW NL 817858611B01 

Hét adres voor The Best Adirondack Chair * Canadian Chair * Muskoka Chair * Bear Chair * Adirondack Chair

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Canadian Chair.com is een initiatief van Tesko Tuin


routebeschrijving