In den Korb
  • Beschreibung
  • Mehr Details

Ambachtelijke olie van de Cokerije

Impregneer olie 500 ml


Met Impregneerolie wordt nieuw hout behandeld om er zo voor te zorgen dat het hout een zo lang mogelijk levensduur zal krijgen. Impregneerolie zorgt er voor dat vocht moeilijk in het hout kan dringen waardoor het hout droger blijft en dus minder snel aangetast zal worden door houtrot. Veel tuinhout wordt voorzien van schadelijke chemicaliën om het hout een langere levensduur te geven. Onze Impregneerolie daarentegen maakt uitsluitend gebruik van de eigenschappen die moeder natuur aan haar producten heeft meegegeven.

Onze speciaal ontwikkelde Impregneerolie is dan ook een volledig natuurlijke olie uit duurzame bronnen. Deze mix is zo ontwikkeld dat de olie diep in het hout dringt om dit van binnenuit te beschermen en bovendien een uitstekende hechting geeft voor de aan te brengen eindafwerking.

Impregneerolie zorgt naast een goede impregnering voor een uitstekende hechting van de eindafwerking met de ondergrond.

Impregneerolie is geen eind product. Impregneer olie wordt afgewerkt met één van onze andere producten.

Impregneer olie bevat Tungolie Tungolie wordt ook wel Chinese houtolie genoemd en staat door zijn unieke eigenschappen bekend als "de koningin van alle houtoliën". Zo is Tungolie niet alleen uitstekend waterafstotend maar vergeelt dit niet, is het bestand tegen veel (schoonmaak-)chemicaliën, geeft het een prachtig beschermende film en is het bovendien UV-werend.