Veel gestelde vragen

Q: Worden de stoelen geleverd als bouwpakket of zijn deze al gemonteerd?
A: The Best Adirondack Chair is reeds gedeeltelijk gemonteerd. De rugleuning en het zitvlak hebben wij al voor je in elkaar gezet. Middels een Nederlandstalige handleiding met duidelijke foto's is het vrij eenvoudig om de stoelen binnen een korte tijd af te monteren. Extra wordt meegeleverd, afhankelijk van het model, een schroevendraaier, inbussleutel en ander toebehoren.

 

Q: Is het ook mogelijk om de Adirondack Chairs volledig te laten monteren?
A: Jazeker, onze Adirondack Chairs kunnen ook volledig gemonteerd geleverd worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en levertijd.

 

Q: Moeten de stoelen behandeld worden met olie?
A: Voor de levensduur van de Red Cedar houten meubelen is het niet noodzakelijk deze te behandelen met olie. Onbehandeld zal het Red Cedar hout onder invloed van zonlicht op den duur vergrijzen. Je kan dit voorkomen door de stoelen te behandelen met een geschikte olie. Wij adviseren je natuurlijk graag.

 

Q: Kunnen de stoelen een jaarrond buiten blijven staan?
A: De stoelen kunnen een jaarrond buiten blijven staan, Western Red Cedar hout is namelijk bestand tegen de weersinvloeden van de vier seizoenen. Wij adviseren wel, om de jaarlijkse schoonmaakbeurt te beperken en de levensduur te verlengen, de stoelen buiten het seizoen in droge ruimte op te slaan of deze te bedekken.  

 

Q: Wat zijn de verzendkosten en wat is de levertijd?
A: De prijzen die in onze webshop vermeldt staan zijn inclusief verzendkosten voor levering in Nederland en België, inclusief de Waddeneilanden. Wij leveren doorgaans in Nederland binnen twee tot drie werkdagen. Leveringen in België worden binnen vier tot vijf werkdagen bezorgd.

 

Q: Wij willen de meubelen graag komen bekijken, om even proef te zitten. Kan dat?
A: Jazeker, dat kan. We maken wel graag eerst een afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar of je kan een bericht sturen via het contact formulier.

Neem gerust contact met ons op wanneer je vraag onbeantwoord is. Mail ons via het contact formulier of bel ons met je vraag op 0227823354.

Royal Adirondack Chair